Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Termal

   Baile Felix, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Tratament


Situare:Hotelul este situat la liziera padurii, la 200 m de centrul statiunii si la 10 km de Oradea.
Camere: Complet renovat in anul 2003, Hotel Termal are 10 etaje si dispune de 58 camere single, 114 camere duble si 6 apartamente, 3 lifturi, 3 sali de conferinta cu cate 60, 100 si 180 locuri.Toate camerele dispun de baie/dus cu uscator de par, balcon, cablu TV, telefon, incalzire centrala, minibar.
Restaurant: Restaurantul are 300 de locuri in salon si 100 de locuri pe terasa acoperita, bucatarie romaneasca si itnernationala, terasa, bar de zi, gelaterie si restaurant Panoramic situat la etajul 10 cu 140 de locuri in sala si 80 pe terasa.Servicii cu plata: Transfer Aeroport, serviciu inchiriat biciclete
Animale de companie: Nu este permis.
Baza de tratament: Hotelul dispune de centru de wellness si tratament si ofera inclusiv tratamente cosmetice cu produse Gerovital si Aslavital.Hidroterapie (bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dus scotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica), termoterapie, kinetoterapie in bazine cu apa termala, aromoterapie, electroterapie, inhalatii de aerosoli, masaj, solar si bai termale cu infuzie de plante.