Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VITA PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: In zona parcului, la 900 m de plaja, magazine, localuri si alte puncte de atractie.

Informatii hotel: Piscina descoperita, piscina acoperita (in hotelul invecinat Ralitsa), restaurant principal, Crama Ralitsa, restaurant a la carte Ralitsa Superior, lobby bar, pool bar, snack bar, bar Havana (pe plaja), salon de coafura, manichiura si pedichiura, masaj, internet cafe, rent a car, schimb valutar, inchiriere seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, sala de conferinte, aer conditionat in tot hotelul. Internet gratuit in holul hotelului.


Servicii masa: All Inclusive Plus.


Servicii cazare: Camerele au aer conditionat si sunt amenajate cu tot confortul. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, balcon. Se poate inchiria frigider.


Facilitati copii: Club pentru copii, 3 terenuri de joaca pentru copii si piscina pentru copii.


Gratuit: Utilizarea gratuita a doua sezlonguri si o umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table. *Tenis de camp - 1 ora gratuit pe camera/ sejur, in timpul zilei, WI-Fi gratuit in holul hotelului si in lobby bar. Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana; discoteca pentru copii si scenete prezentate de o echipa de animatori bine pregatita.


Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, tenis, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, bowling, petanque. Tenis de camp - seara (cu iluminare).


Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.


Parcare: contra cost (se achita 6 leva (aprox: 3 euro) /masina/sejur intrarea in statiune).


Grad maxim ocupare camere: In camera single - 1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla - 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului). In dubla interconnecting: 6 adulti.





Observatii:


- O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera. Intrare Aqua Park inclusa in tarif


- Taxa statiune si servicii: 1 EUR/adult/zi si 0,50 EUR/copil ( 2-11,9 ani)/zi


- Copii 0-1,9 ani - gratuit


- Un copil 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit


- 2 copii 2-11,9 ani in camera cu 1 adult - adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit, al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.


- Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - gratuit


- Al 2-lea copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti - plateste 30% din tariful de adult


- Al treilea adult cu extrabed - reducere 20% din tariful de adult.


- 2 copii (2-11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti - adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).