Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kazaviti Hotel

de la
624 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.05.2024 - 29.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Kazaviti este situat la doar 100 de metri de cea mai apropiată plajă, oferă un amestec perfect de liniște și confort pentru cei care caută o evadare liniștită. WiFi, disponibil gratuit în toată proprietatea. Camerele Hotelului Kazaviti sunt concepute pentru confortul dumneavoastră, toate au aer condiționat, TV prin satelit și frigider, un balcon mobilat cu vedere la piscină, grădina luxuriantă sau pădurea care înconjoară proprietatea.
Localizare:

Situat in localitatea Dassilio, la 1 km de statiunea Skala Prinou, la 19 km de portul Limenas, la 30 km de statiunea Limenaria si Potos. Plaja cu nisip se afla la o distanta de 80 m.

Facilitati:

Sala de servire a micului dejun, bar la piscina, bar in gradina, piscina cu apa dulce, sauna si sala de fitness (cu taxa), loc de joaca pentru copii, tenis de masa, biliard (contra cost), seara de divertisment (1 data pe saptamana), parcare.

Facilitati Camere:

Aer conditionat, TV prin satelit, telefon, conexiune la internet (taxa suplimentara), mini-bar (contra cost), cabina de dus, uscator de par, balcon/terasa.