Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aethria Hotel

de la
560 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Aethria este situat în centrul orașului Limenas din Thassos şi oferă o piscină în aer liber, un bar la piscină și un teren de tenis. Unitățile de cazare au aer condiționat şi un balcon cu vedere la piscină, grădină sau împrejurimi. Camerele hotelului Aethria au frigider, telefon şi TV. Toate au baie privată cu duş şi uscător de păr. Oaspeţii îşi pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet servit zilnic în zona de luat masa cu vedere la grădină şi piscină. Barul hotelului serveşte cafea, băuturi şi gustări pe tot parcursul zilei. Hotelul Aethria este situat la 300 de metri de portul Limenas, iar cea mai apropiată plajă se află la 600 de metri. Accesul la internet Wi-Fi în zonele publice și parcarea privată sunt disponibile gratuit.
Localizare:
Construit intr-o grădină de 11.000mp în Limenas - capitala Insulei Thassos, la 350m de plaja și 300m de port.
Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant pentru micul dejun, bar, seif (contra-cost), piscina, sezlonguri și umbrele, grădină, tenis de camp (contra-cost), loc de joaca, parcare.
Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu balcon, aer condiționat (contra-cost), telefon, televiziune prin satelit, frigider, internet wireless, baie cu dus, uscator de par, baby cot (la cerere). Toate camerele din hotel sunt duble, pentru camere triple se adauga un pat pliant.