Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DIAMONDS MAPENZI BEACH 4*, Zanzibar, Tanzania


Mergeti pe plaja Kiwenga pentru a experimenta o atmosfera evocatoare si peisaje de neuitat, bucurati-va de o atmosfera relaxanta si o experienta culinara all inclusive de inalta calitate. Vino si experimenteaza ce este mai bun din Zanzibar si peisajele sale de neuitat, bucura-te de parfumuri si arome unice in lume care te vor fascina, la fel ca apusurile fantastice pe care doar aceasta insula le poate oferi. Formula all inclusive va permite sa va bucurati de orice moment al vacantei fara niciun gand, insotit de personalul inalt calificat, care va va satisface toate solicitarile.nbsp;


Prezentare oficiala hotel: https://mapenzibeach.diamondsresorts.com/


Relaxare: Ploaia este viata, iar viata depinde de ea. Acesta este conceptul din spatele Mvua African Rain SPA, o oaza echilibrata pentru calmarea corpului si a simturilor. Oaspetii se pot lasa rasfatati de mainile iscusite ale expertilor de la centrul de wellness. Hotelul ofera diverse facilitati si tratamente (relaxation packages, signature treatments, massages, rituals and scrubs, face treatment).


Cea mai apropiata plaja: Hotelul Diamonds Mapenzi Beach 4* este situat pe plaja Mapenzi Beach. In apropiere se afla si Kiwengwa Beach (15 minute de mers pe jos).


Servicii de masa: Experienta nu este doar culinara, dar si culturala. Mancaruri locale sunt servite in fiecare zi si multe alte optiuni internationale sunt oferite.
The Palm Restaurant: In acest restaurant va veti bucura de, mesele cu, o priveliste uimitoare asupra zonei piscinei si a plajei. Acesta serveste micul dejun, pranzul si cina tip bufet, care ofera preparate locale, preparate din bucataria internationala si mediteraneana. Serile tematice sunt pregatite saptamanal, inclusiv cina africana.
Nakupenda pizzeria: Nakupenda Pizzeria este situata langa barul de pe plaja si serveste pizza proaspat coapta in fiecare seara.
Ocean reef beach grill: Situat direct pe plaja, serveste pranzuri usoare si gustoase.
Suli suli a la carte restaurant: Situat direct pe plaja, serveste specialitati delicioase din fructe de mare proaspete.


Servicii pentru copii: Copiii au la dispozitie leagane si scaune inalte la restaurant.


Localizare: Aeroportul International Zanzibar se afla la o distanta de aproximativ 50 km de hotel.nbsp;


Facilitati hotel: Zona de entertainment si sport include o piscina exterioara amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare, aerobic in apa, stretching, volei pe plaja, fotbal pe plaja, tenis de masa, darts, tenis de camp, discoteca, program de divertisment. Pe langa cele mentionate anterior, oaspetii hotelului au la dispozitie o receptie deschisa 24 ore, internet WiFi in locurile publice, spalatoriecalcatorie (contra cost). Daca doriti o vacanta activa, destinatia va ofera posibilitatea practicarii a numeroase sporturi nautice, printre care snorkeling, caiac, windsurfing, schi nautic si sailing; scufundarile sunt punctul forte al Zanzibarului - aici existand numerose specii de pesti exotici, delfini si corali. De asemenea, puteti opta pentru excursii, safari si multe alte activitati de explorare a destinatiei.


Facilitati camere: 19 camere swahili, 38 camere superioare, 30 vile pe plaja. Acestea sunt optiunile de cazare ale hotelului Diamonds Mapenzi Beach. Toate camerele sunt mobilate confortabil pentru a va face sejurul de neuitat.


SWAHILI: Cele 19 camere swahili se gasesc la cel mai inalt nivel al statiunii, inconjurate de gradini magnifice. Camerele sunt mobilate elegant in stil traditional african. Caracteristicile camerei: pat dublu cu baldachin sau doua paturi single cu plasa de tantari, aer conditionat reglabil independent, ventilator, seif digital, minibar aprovizionat zilnic, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon prin operator, veranda privata, baie mare cu dus, lavoar dublu, uscator de par.


SUPERIOR ROOM: Cele 38 de camere superioare au fost mobilate elegant in stil traditional african si au o veranda privata mare pentru confortul oaspetilor hotelului. Caracteristicile camerei: pat dublu cu baldachin sau doua paturi single cu plasa de tantari, aer conditionat reglabil independent, ventilator, seif digital, minibar aprovizionat zilnic, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon prin operator, baie mare cu dus, lavoar dublu, uscator de par.


BEACH VILLAS: Cele 30 de vile sunt situate pe plaja si au o veranda privata pentru confortul oaspetilor hotelului. Acestea sunt mobilate elegant in stilul traditional din Africa de Est. Caracteristicile camerei: pat dublu cu baldachin sau doua paturi single cu plasa de tantari, aer conditionat reglabil independent, seif digital, wifi, ventilator, minibar aprovizionat zilnic, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, telefon pentru uz intern, baie mare cu dus, lavoar dublu, uscator de par.


Zanzibar este o destinatie ce imbina influentele indiene si arabe, oferind insulei un mix cultural unic, cu peisajele oferite de recifele de corali si apele cristaline ale Oceanului Indian, transformand vacanta intr-o experienta memorabila. Diamonds Mapenzi Beach este fara doar si poate unul dintre cele mai bine cotate resorturi de pe coasta de est a insulei. Arhitectura deschisa in ton cu natura inconjuratoare, plaja frumoasa cu deschidere la diverse sporturi acvatice, spa-ul din incinta cu tematica africana si bucataria gustoasa servita pe toata durata sederii sunt ingredientele cheie pentru o vacanta de relaxare si comfort garantata la Diamond Mapenzi Beach.


Facilitati

Transfer aeroport
Seif
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Bar
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Camere nefumatori
Exotic

Locatie