Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA SIESTA

   Playa De Las Americas, Spania

de la
2078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 28.06.2024 - 05.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Budapesta
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ultima renovare : 2004

Capacitate :282 de camera.

Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia: 15 km

Distanta fata de plaja: 500 m

Localizare : Situat n inima zonei pietonale din Playa de las Americas din Tenerife, hotel La Siesta este situat la numai 300 m de mare i 15 km de Reina Sofia International Airport. Acesta se afla la aproximativ 1 km distanta de Las Americas Golf Club i maxim la 13 km de la 4 alte terenuri de golf din partea de sud a insulei Tenerife.

Facilitati hotel : Hotelul dispune de piscine cu apa de mare incalzite atat pentru copii cat si pentru adulti, centru spa, restaurant, piano bar, in timpul iernii, snack bar, 3 Sali de conferinte, coafor, sala de fitness, spalatorie, teren tenis, biliard, internet, activitati sportive si show-uri de divertisment. Centrul Spa are o suprafata de aproximativ 500 mp si include piscina, jacuzzi, sauna, camera cu aburi, hidroterapie si tratamente Vichy, masaj si diverse tratamente precum impachetari, shiatsu etc.

Facilitati camere : Camerele au 36 m2 dotate cu cada sau dus, uscator de par, balcon,aer conditionat, telefon , Tv prin satelit, minibar si seif , ambele contra cost.Camerele tip Club Alexander sunt un upgrade la cele standard, avand o suprafata de 50 mp, cu vedere la piscina, acces gratuit la central Natural Spa, cadou de bun venit, obiecte pentru toaleta de lux, halat si papuci. Camerele tip Club Jacuzzi au aceleasi facilitati cu cele standard, suplimentar avand jacuzzi in camera. Facilitate pentru copii: Magic Park are o suprafata de 350 mp si este dedicate in exclusivitate copiilor. Acesta cuprinde doua zone diferite, una cu mini club, rezervata copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 9 ani si cea de-a doua, o zona cu jocuri. Sporturi : aqua gym , fitness , darts , aerobic, volei , tenis de camp ( contra-cost) , tenis de masa ( contra-cost ) . O parte din serviciile mentionate in descriere pot fi contra-cost.