Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAVOY SHARM RESORT

   White Knight, Egipt

de la
1447  1273 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.05.2024 - 01.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Spa & Welness
Centrul SPA cuprinde sala de fitness, salon de masaj (egiptean, thai, shiatsu), aromaterapie, baie marocana si turceasca, sauna, baie de aburi, jacuzzi, salon de infrumusetare.

Sport si Divertisment
Turistii se pot bucura de plaja cu nisip fin (300 m lungime), 5 piscine, volei pe plaja, billiard, teren de tenis si squash si sunt invitati sa mearga in minunata zona SOHO Square, unde numeroase magazine si restaurante ii asteapta cu numeroase surprise.

Site web
http://www.savoy-sharm.com/savoy/

Localizare:
SAVOY este un resort de 5 stele localizat pe plaja, in statiunea White Knight in fata centrului de divertisment SOHO Square. Este situat la o distanta de 15 km fata de statiunea Naama Bay si la aproximativ 9 km fata de aeroportul international Sharm El Sheikh

Drinks & Food:
Hotelul pune la dispozitia turistilor 6 restaurante, la cina fiind necesara tinuta smart-casual: “Tirana” – restaurant principal deschis intre orele 08-22, restaurant cu preparate culinare italienesti – “Rosmarino”, restaurant “Morgana”, situat in apropierea plajei, restaurant a la carte cu gastronomie asiatica “Eest”, restaurant pescaresc “Seafood Island” si restaurant “Caligula Hot Rock”, situate la nivelul H al hotelului. Un cocktail racoritor ori o bautura clasica ii asteapta pe turisti la unul din barurile hotelului: Safari (Adults Only), Le Balcony, Rocky – situate la piscina, Oriental Cave si White Knight – situat la plaja.