Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON FAYROUZ

de la
1365  1324 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.05.2024 - 25.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 3 restaurante (2 a la carte) si 5 baruri.Puteti savura o cina intima la lumina lumanarilor acompaniata de muzica live la restaurantul Wadi din cadrul resortului. Aveti posiblitatea alegerii unei cine la lumina stelelor intr-un stil clasic egiptean. De asemenea puteti regasi restaurantul Marhaba unde se servesc cei mai proaspeti pesti si fructe de mare, iar ca totul sa fie in stilul clasic egiptean, puteti gusta aromele egiptului relxandu-va cu o narghilea in timp ce vizionati showul muzical live.

Sport si Divertisment:
Oaspetii au la dispozitie gratuit: program de divertisment, volei pe plaja, mini-fotbal pe plaja, muzica live. Contra cost: Jacuzzi, masaj, sala de fitness, teren de tenis, teren pentru Squash, tenis de masa, inchiriere rachete si mingi de tenis, surfing, inchiriere echipament pentru scuba diving, cursuri pentru scuba diving.

Localizare:
Hotelul este situat în sta?iunea Sharm El Sheikh, Egipt, la doar 12km de aeroportul international Sharm El Sheikh – hotelul are plaja privata si se afla la 8km de centrul vechi al orasului.

Web page:
http://www3.hilton.com/en/hotels/egypt/hilton-sharm-el-sheikh-fayrouz-resort-FAYHITW/index.html