Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Occidental Punta Cana


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este amplasat pe minunata plaja Bavaro din Punta Cana, lunga de cativa km si acoperita cu nisip fin. Centrele comerciale sunt la o distanta ce poate fi strabatuta pe jos in numai cateva minute. Elegantul resort al cunoscutului lant hotelier Occidental dispune de 852 de camere, repartizate in cladiri cu 2 etaje, inconjurate de o gradina tropicala.

Facilitatile hotelului
Hotelul ofera posibilitatea de a petrece o fabuloasa luna de miere si ofera servicii pentru organizarea unor nunti de exceptie. Cele 9 restaurante din interiorul resortului ofera delicii culinare deosebite; oaspetii au la dispozitie un restaurant principal/buffet, 3 restaurante á la carte cu specialitati mexicane, italiene si orientale si un Steak House, o pizzerie, un beach club, snack bar si alte 7 baruri cu specific distinct. 

Facilitatile camerelor
Camerele superior dispun de baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, ventilator de tavan, seif de inchiriat, telefon, TV prin cablu, minibar si balcon/terasa.Camerele economy sunt echipate identic dar au o disponibilitate limitata.Camerele Royal Club sunt amplasate intr-o zona separata a resortului si dispun de check-in privat, late check-out in functie de disponibilitati, concierge. Suplimentar, oaspetii au la dispozitie Royal Club Pool, un alt restaurant pentru mic dejun, dejun si cina, un alt bar cu bauturi internationale, seif si internet fara costuri si o zona dedicata pe plaja.

Sport si agrement
Punctul central de atractie al resortului este zona rezervata piscinelor, ce cuprinde 3 piscine si un swim-up bar (sezlonguri si prosoape de baie la piscine si pe plaja fara costuri suplimentare). Oferta de agrement include activitati zilnice, animatie si show-uri in teatrul din interiorul resortului. Amatorii de distractie au la dispozitie seara si discoteca sau cluburi. Miniclub-ul se ocupa de voia buna a celor mici (4-12 ani). Oferta este completata de o spalatorie, serviciu medical, magazine, internet si un centru spa. Activitati sportive( in limita disponibilitatii): tenis, volei, tir cu arcul, tenis de masa, darts, centru fitness, aerobic, caiac, scufundari in piscine, windsurf, hobbie cat. Contra cost: sport nautic monitorizat, scufundari, teren de golf cu 18 gauri in apropiere.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )