Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRINCESS OF MYKONOS

   Agios Stefanos, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Acest hotel fermecator se afla pe insula Mykonos, una dintre cele mai frumoase din arhipelagul Cicladelor. Ofera un restaurant à la carte si un bar, iar dimineata oaspetii au la dispozitie un mic dejun tip bufet.
Localizare: Situat pe plaja Agios Stefanos, la doar cateva minute de centrul orasului, hotelul Princess of Mykonos beneficiaza de o amplasare privilegiata, oferind vedere unica. Oaspetii vor simti atmosfera primitoare si confortabila a hotelului inca din clipa cand vor pasi in zona receptiei.
Dotari camere: aer conditionat, uscator de par, baie cu cada sau dus, minibar/frigider, accesorii pentru baie, serviciu de trezire, seif, terasa privata cu vedere la mare, TV satelit, acces internet wi-fi, linie telefonica directa
Facilitati hotel: receptie 24h, restaurant bar la piscina, acces internet wireless, centru de fitness complet echipat, parcare, serviciu inchiriere masini, serviciu de curatenie zilnica, serviciu de spalatorie, piscina exterioara
Website: http://www.princessofmykonos.gr/