Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Gran Playa -Only Adults


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

THB Gran Playa - Only Adult 4* este o locatie hoteliera accesibila in nordul insulei Mallorca, situata la doar 3 minute de plajele din Ca'n Picafort, Ofera oaspetilor sai numeroase facilitati pentru o sedere cat mai confortabila pe toata durata vacantelor. Facilitati camere
Toate camerele hotelului THB Gran Playa sunt spatioase si luminoase, oferind aer conditionat, acces gratuit la wifi, Tv prin cablu, terase private cu masa si scaune, vedere la mare sau la terasele amenajate.

Facilitati hotel
THB Gran Playa - Adults Only 4* este o locatie hoteliera destul de complexa, ce ofera facilitati variate pentru un confort optim si relaxarea dorita pe toata perioada vacantelor: piscina in aer liber, terase si gradini amenajate, spa & centru wellness (baie turceasca, jacuzzi, masaj, sauna), sala de fitness, divertisment pentru seara, inchirieri biciclete, tenis de masa, restaurant cu servire bufet, snack bar, bar, serviciu de concierge, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, receptie 24h, spalatorie, lounge cu Tv, transfer aeroport, zona pentru nefumatori, aer conditionat, incalzire, inchirieri auto, seif, lift, facilitati persoane cu mobilitate redusa, ziare.

Localizare
THB Gran Playa - Adults Only 4* este situat la doar 2 minute de plajele din Ca'n Picafort in nordul insulei Mallorca. Centrul statiunii Ca'n Picafort este la doar cateva minute de mers, iar statia de autobuz aflata la 1 minut de complexul hotelier ofera curse regulate catre orasul Palma de Mallorca. Parcul Natural Albufera se afla la aproximativ 1 km.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )