Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL BEACH HOUSE MALLORCA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Sol Beach House Mallorca – Adults Only se află lângă plaja Palma Nova și mai restaurante și baruri. Acest hotel doar pentru adulți pune la dispoziție 2 piscine și camere cu balcon. Taxa locala: aprox 2 eur/pers./zi + 10%TVA (in functie de clasificarea hotelului) – se achita la receptia hotelului! Copiii mai mici de 16 ani nu achita taxa locala. Localizare
Hotelul se află la mai puțin de 1 km de centrul orașului Palma Nova și la 20 de minute cu mașina de castelul şi parcul Bellver. Aeroportul Palma este situat la aproximativ 20 km.

Facilitati

Restaurantul tip bufet The Kitchen servește micul dejun și cina, iar oaspeții pot alege dintr-un meniu à la carte pentru prânz. Barul modern de la piscină oferă o varietate de gustări. Atât restaurantul, cât și barul au vedere superbă la mare.

Hotelul este situat ideal pentru amatorii de sporturi acvatice, iar în zonă pot fi practicate şi alte activități, precum tenis sau golf. Sol Beach House Mallorca pune la dispoziție un punct de internet.