Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Reethi Faru Resort (Raa Atoll)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Reethi Faru este un complexcomplet nou situat în atolul Raa, la nord-vest de Malé, pe insula minusculă Filaidhoo, cu un recif frumos la doar 80 de metri de țărm. De la aeroportul internațional se poate ajunge la complexul Reethi Faru cu un zbor pitoresc de 45 de minute cu hidroavionul sau cu un zbor intern de 20 de minute spre Dharavandhoo, urmat de o călătorie de 40 de minute cu barca cu motor până la complex. Oaspeții se pot relaxa în una dintre cele 150 de vile luxoase în stilul tradițional al insulelor Maldive, amenajate cu o cadă cu hidromasaj, cuibărite în grădinile tropicale, pe plajă sau pe piloni, deasupra apei turcoaz. Centrul de scufundări al complexului este prevăzut cu echipamentul necesar pentru a prezenta cea mai surprinzătoare viață subacvatică și pentru ca oaspeții să poată descoperi misterele Oceanului Indian și ale recifului viu. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în centrul de wellness și spa revigorant sau pot începe un nou regim de fitness în complexul sportiv cu dotări complete. Această proprietate funcționează parțial cu energie solară. Complexul are 6 restaurante și 6 baruri, care oferă mâncăruri delicioase, alături de preparate la grătar realizate pe loc și specialități internaționale tip boutique, cocktailuri, piureuri din fructe proaspete și vinuri rafinate, într-un cadru unde oaspeții vor simți că au evadat în Paradis. Centrul de scufundări de 5 stele asigură ședințe de scufundări educaționale, recreative, cu nitrox, precum și cursuri pentru începători și scafandri avansați. Centrul de sporturi nautice, cu echipament și servicii de ultimă generație, organizează nenumărate sporturi nautice și excursii.

Localizare Hotel

Reethi Faru este un complexcomplet nou situat în atolul Raa, la nord-vest de Malé, pe insula minusculă Filaidhoo, cu un recif frumos la doar 80 de metri de țărm. De la aeroportul internațional se poate ajunge la complexul Reethi Faru cu un zbor pitoresc de 45 de minute cu hidroavionul sau cu un zbor intern de 20 de minute spre Dharavandhoo, urmat de o călătorie de 40 de minute cu barca cu motor până la complex.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot relaxa în una dintre cele 150 de vile luxoase în stilul tradițional al insulelor Maldive, amenajate cu o cadă cu hidromasaj, cuibărite în grădinile tropicale, pe plajă sau pe piloni, deasupra apei turcoaz. Centrul de scufundări al complexului este prevăzut cu echipamentul necesar pentru a prezenta cea mai surprinzătoare viață subacvatică și pentru ca oaspeții să poată descoperi misterele Oceanului Indian și ale recifului viu. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în centrul de wellness și spa revigorant sau pot începe un nou regim de fitness în complexul sportiv cu dotări complete. Această proprietate funcționează parțial cu energie solară.

Complexul are 6 restaurante și 6 baruri, care oferă mâncăruri delicioase, alături de preparate la grătar realizate pe loc și specialități internaționale tip boutique, cocktailuri, piureuri din fructe proaspete și vinuri rafinate, într-un cadru unde oaspeții vor simți că au evadat în Paradis.

Centrul de scufundări de 5 stele asigură ședințe de scufundări educaționale, recreative, cu nitrox, precum și cursuri pentru începători și scafandri avansați. Centrul de sporturi nautice, cu echipament și servicii de ultimă generație, organizează nenumărate sporturi nautice și excursii.

Facilitati Camere

Garden Villa

Suprafața vilei: 49 m²

Amplasate în mijlocul vegetației tropicale, în partea de est a insulei, aceste vile reprezintă o colecție de bungalouri, majoritatea detașate. Fiecare unitate are o zonă de relaxare confortabilă, duș cu efect de ploaie și terasă. Oaspeții se pot relaxa cu o băutură pe șezlong.

Deluxe Beach Villa

Suprafața vilei: 64 m²

Situată pe plajele din nord-vestul, nord-estul și sud-estul insulei, unitatea de cazare are cea mai luxoasă suprafață interioară. Verandele sunt perfecte pentru a vă relaxa în propriul spațiu personal cu vedere.

Water Villa

Suprafața vilei: 78 m²

Aceste vile spațioase, de lux au design deosebit și se află deasupra apei, într-o zonă superbă, cu vegetație tropicală, excelentă pentru vacanțe la malul mării. Situate pe piloni, într-o zonă liniștită, deasupra apelor acestei lagune frumoase din Oceanul Indian, aceste vile cu design frumos oferă vedere superbă la ocean.

Deluxe 2 bedroom beach suite

Suprafața vilei: 

147 m²

Șase Suite Deluxe deosebite, situate la malul mării, cu 2 dormitoare, concepute special pentru familii sau un grup mare. Situate pe plajele din părțile de nord-est, nord-vest și sud-est ale insulei, la mică distanță de mers pe jos de malul oceanului, aceste vile oferă acces direct de pe verandă la plaja cu nisip alb. Aceste vile bine dotate au dotări rafinate pentru o vacanță în familie și facilitățile de lux ale unui complex de 5 stele din Maldive.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Loc de joaca pt copii
Bar
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Sala de conferinta
Sporturi
Room Service
Camera pentru bagaje
Camere nefumatori
Exotic

Locatie