Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ST. RAPHAEL RESORT

de la
2304  1981 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site Web
http://www.raphael.com.cy/

SPA & Welness
Centrul Serenity SPA din cadrul hotelului ofera turistilor numeroase activitati pentru a beneficia de o vacanta frumoasa si relaxanta: masaj, diverse terapii de infrumusetare, coafor, manichiura-pedichiura, tratamente faciale si corporale, yoga, sala de fitness, sauna privata, solar, baie de aburi, jacuzii, piscina interioara. Programul de functionare este cuprins intre orele 8.00-20.00.

Drinks & Food
Hotelul pune la dispozitia turistilor numeroase locuri unde acestia pot savura preparate diverse. Dimineata, hotelul serveste un mic dejun tip bufet cu fructe proaspete in restaurantul Octagon. The Phoenician ofera fripturi la gratar si preparate regionale,cu specific mediteranean si arab. Restaurantul Spash se afla langa piscina exterioara si este ideal pentru familiile cu copii deoarece serveste preparate diverse.Seashells Beach Tavern este un restaurant pe plaja unde se servesc salate, deserturi, gratare si fast food. Complexul include si un bar cu tema nautica, amenajat cu o terasa din lemn cu vedere la mare.

Sport si divertisment
Turistii beneficiaza de numeroase modalitati de petrecere a timpului liber prin interemediul urmatoarelor facilitati: piscina exterioara, teren de tenis, darts, windsurfing, sporturi nautice, tenis de masa, sala de fitness, scufundari, gimnastica in apa, volei pe plaja, badminton, magazine, animatori, muzica live, amfiteatru.

Localizare
Hotelul este amplasat pe una dintre cele mai mari plaje cu Steag Albastru din Limassol. Centrul orasului Limassol se afla la o distanta de 10 km fata de hotel.