Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1496  1287 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.06.2024 - 14.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.4 Booking.com Hotelul este situat la numai 150 m de populara Nissi Beach, bine adapostita de vant, cu intrare lina in mare si ape de cristal, unde se gaseste o mare varietate de sporturi nautice. Website
Zona de SPA include piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj si ofera tratamente corporale si faciale.

Spa & Wellness
Zona de SPA include piscina interioara, sauna, baie de aburi, jacuzzi, masaj si ofera tratamente corporale si faciale.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet. Optional, se poate solicita supliment de All Inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, gustari in timpul zilei, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, programe de divertisment, inchiriere biciclete, sala de fitness, centru Spa, teren de tenis cu nocturna, tenis de masa, biliard, jocuri video, loc de joaca si piscina pentru copii.

Localizare
Hotelul se afla la 150 m de renumita plaja Nissi Beach. Plajele Landa si Makronissos sunt atractiile renumite din apropiere, la numai 1 km departare. Ayia Napa, cu barurile sale pline de viata si cu magazinele sale, este la 2 km de hotel. Aeroportul din Larnaca este la cca 50 km.