Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMWAJ BLUE BEACH SOMABAY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amwaj Resort este alegerea perfecta pentru cei care cauta relaxare intr-un cadru linistit.Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber, hotelul va pune la dispozitie masaj, sauna, baie turceasca/baie de aburi, cada cu hidromasaj/jacuzzi, facilitati de sporturi nautice (la unitatea de cazare), club de noapte/DJ, animatori, mini golf, snorkelling, calorie, scufundari, caiac, biblioteca, darts, karaoke, tenis de masa, billiard, teren de joaca pentru copii, schi, pescuit, teren de tenis.

Facilitati camere
Amwaj Resort este o proprietate de 5 stele, ce dispune de camere spatioase. Toate camerele sunt decorate intr-un stil modern, pentru a oferi un sejur confortabil si memorabil pentru oaspetii hotelului. Sunt dotate cu dus , uscator de par, telefon, TV prin satelit, aer conditionat, seif si balcon sau terasa.

Facilitati hotel
Resortul dispune de teren de tenis, 2 piscine pentru adulti (incalzite iarna) si 2 piscine pentru copii, centru fitness, lectii aerobica si gimnastica, jacuzzi, aqua park, mini club (4-12 ani), mini disco si mini club. Hotelul detine, de asemenea, 4 baruri, restaurant principal, restaurant a la carte cu specific italian, bistro unde se poate servi micul dejun tarziu, snacks-uri si prajituri dupa amiaza, serviciu rent a car.

Localizare
Hotelul este situat pe plaja, in Abu Soma – Hurghada. Aeroportul International Hurghada este la 4 km distanta de hotel.