Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Inglaterra

   Estoril, Portugalia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la o plimbare de 3 minute de Centrul de Convenţii Estoril, Inglaterra se mândreşte cu un restaurant panoramic şi o piscină în aer liber înconjurată de grădini. Plaja Tamariz se află la 10 minute de mers pe jos. La piscina sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite.
Hotelul Inglaterra oferă camere elegante, decorate în culori pastelate. Acestea oferă vedere la Estoril şi la Oceanul Atlantic şi sunt dotate cu baie proprie cu cada, uscator de par, pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, conexiune Internet (contra cost), TV, cablu TV, seif (contra cost), minibar (contra cost);
Oaspeţii se pot bucura de un antrenament în sala de gimnastică sau de un masaj de relaxare în cortul de masaj în aer liber. Ca alternativă, oaspeţii se pot ghemui în faţa şemineului din living şi se pot uita la unele evenimente sportive pe televizorul cu ecran mare.
Hotelul Inglaterra serveşte o varietate de preparate din bucătăria portugheză şi internaţională în restaurantul său spaţios şi călduros decorat. Terasa adiacentă oferă un cadru plăcut pentru a profita de soare.
Inglaterra este situat la o plimbare de 7 minute de Casino Estoril şi la 250 de metri de Gara Estoril.
http://www.hotelinglaterra.com.pt/en/Hotel-Inglaterra-Estoril-Hotels.aspx