Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA BYBLOS HOTEL

   Dubai Marina, Emiratele Arabe Unite

de la
1422  1379 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.04.2024 - 24.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Web page:
http://www.marinabybloshotel.com

Spa & Welness:
Thai Chai Spa este locul ideal pentru a-ti reimprospata mintea, trupul si sufletul. Experienta masajului thailandez va fi adaptata la necesitatile dumneavoastra, intr-o atmosfera fermecatoare si primitoare. Sauna si baile de aburi separate pentru femei si barbati va asteapta oricand pentru a va relaxa si a va mentine intr-o forma cat mai buna.

Sport si Divertisment:
Hotelul dispune de o sala de fitness echipata cu toata aparatura necesara pentru antrenarea tuturor grupelor de muschi pentru a fi intr-o forma excelenta pe tot parcursul sejurului.Sala de fitness ofera biciclete stationare, benzi de alergare, aparatura care ofera o varietate de exercitii de rezistenta si greutati libere. Turistii isi pot petrece timpul liber vizitand obiectivele turistice din zona, pot jucand billiard sau darts. Un alt loc unde va veti putea destinde este clubul de noapte Societe Dubai din incinta hotelului unde va puteti incanta auzul cu muzica anilor 80-90.

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 6 restaurante si baruri care va ofera un adevarat gust al culturii, clasei si farmecului orasului Dubai. Puteti servi mancare traditionala englezeasca la Nell Gwynne English Pub ofera o mare varietate de bauturi, in timp ce Captain`s Travel Coffee Shop ofera cea mai buna cafea. Barul Amadeus Lounge este decorat in stil regal, cu o iluminare slaba care creeaza oaspetilor o ambianta perfecta pentru relaxare.,putand sa se bucure de o lista de bauturi premium servite impreuna cu o varietate unica de cocktailuri apetisante sau poti viziona meciurile preferate pe terasa Arena Shisha.

Localizare:
Hotelul se afla in Dubai Marina, la doar 5 minute de plaja Jumeirah, la 30 de km de aeroportul international din Dubai, in vecinatatea portului de agrement, clubul de iahting si Marina Mall, in timp ce clubul de golf Emirates si IBN Battuta Mall se afla la mai putin de 4 km. Cel mai apropiat mijloc de transport este metroul, statia Jumeirah Lakes Towers fiind situata la doar 5 minute de mers pe jos. Cele mai importante atractii turistice din zona sunt Jumeirah Walk, situate la 9 minute de mers pe jos, Dubai Marina si Marina Walk la 20 de minute de mers si IBN Battuta Mall la doar 3.3 km.