Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARMANI

de la
4158  3638 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 07.09.2024 - 12.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superb 9.1 Booking.com Hotelul reflecta eleganta pura, simplitatea si confortul rafinat care defineste stilul celebrului Giorgio Armani. Situat pe 11 din etajele celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, hotelul are acces direct la Dubai Mall. Are WiFi gratuit si este la 10km de plaja Jumeirah. Localizare
Hotelul se afla pe 11 etaje ale cladirii Burj Khalifa, cea mai inalta din lume, cu acces direct la Dubai Mall. Aeroportul se afla la 20 minute de mers cu masina. Celebrele fantani se afla la doar 300 m. Centrul orasului Dubai este alegerea perfecta pentru cei interesati in cumparaturi de haine, produse alimentare si marci de lux. Plaja Jumeirah este la 10 km.

SPA & Wellness
Centrul SPA are hammam, jacuzzi, sauna si ofera o gama variata de tratamente faciale si corporale personalizate.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet, demipensiune sau pensiune completa. Hotelul are 5 restaurante A la carte: 2 italienesti, unul mediteranean, unul japonez si unul indian.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie piscina exterioara, centru Spa, centru fitness, animatori, club de noapte/DJ, cumparaturi la Dubai Mall.