Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KNOSSOS BEACH BUNGALOWS & SUITES

   Kokkini Hani, Grecia

de la
1471  1310 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit in jurul unui golf creat natural, Knossos Beach Bungalows & Suites este un complex de familie, pe coasta de nord a insulei Creta, oferind clientilor vederi panoramice la Marea Egee. Facilitati pentru copii
Hotelul ii intampina pe cei mici cu piscina pentru copii, patuturi, meniu pentru copii in restaurantul principal, scaune inalte in restaurante, serviciu de babysitting (la cerere), mini club pentru cei cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani.

Activitati/Divertisment
Pentru relaxare si sport oaspetii beneficiaza de teren de tenis, aerobic, gimnastica, sala de fitness, aqua aerobic, windsurfing, barci, canoe, water-skiing, jet-ski, banana, parasailing, calarie, scufundari, ciclism, drumetii, caiac, inchirieri biciclete (cost suplimentar), karaoke, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri.

Facilitati camere
Camerele hotelului Knossos Beach sunt spatioase si confortabile, decorate in culori deschise, cu o discreta atingere a luxului. Dotarile camerelor constau in balcon cu vedere panoramica la mare si catre apusul superb sau la gradina hotelului, aer conditionat individual, frigider, TV satelit, canale de muzica, linie telefonica directa, baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, usi glisante din sticla, ventilator, pardoseala cu gresie/ parchet.

Facilitati hotel
Hotelul ofera oaspetilor sai facilitati precum: restaurant, bar, snack bar, parcare privata, recepţie 24h, internet (contra cost), internet Wi-Fi in zona de lobby a hotelului, salon TV, scaun de masaj, lobby bar, doua piscine cu apa de mare (dintre care una incalzita in sezonul rece), umbrele si sezlonguri gratuite, piscina pentru copii, sala de gimnastica moderna, sarbatori excelente de receptie de nunta si facilitati de conferinta, terasa la soare, gradina, camera de bagaje, birou de turism, schimb valutar, transfer de la si/sau la aeroport (cost suplimentar), aer conditionat, inchirieri auto, pranz la pachet, capela/ altar, magazin de suveniruri/cadouri, seif, suita nuptiala, facilitati VIP in camera, room service, personal multilingv (greaca, engleza standard, franceza, germana). Animalele de companie sunt acceptate (max cinci kg). Pe langa evenimentele sociale, pe plaja se organizeaza si evenimente unice cum ar fi petreceri, cina romantica pentru doua persoane, mese private. Hotelul se remarca pentru arhitectura egeeana si ofera privelisti de neegalat ale marii, creand o scena de vacanta magica.

Localizare
Knossos Beach este amplasat pe una dintre cele mai populare plaje din Creta, Kokkini Hani si la 12 km de capitala Cretei, Heraklion, de portul din oras si legendarul Palat din Knossos. Aeroportul International din Heraklion este situat la 8,5 km de proprietate (maxim 10 minute de mers cu masina). Cele mai populare atractii din zona sunt reprezentate de: WaterCity Waterpark Crete (3,8 km), Palatul Minoic din Knossos (8,4 km), Muzeul Bătăliei pentru Creta (9,7 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (9,9 km), Zidurile venețiene (10,1 km), Muzeul de Istorie a Cretei (10,5 km), Koules (12,3 km), Labyrinth Park (15 km), Labyrinth -Musical Workshop (16,5 km), Nikos Kazantzakis Museum (18,7 km).