Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander House Hotel (Crete)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel: Alexander House este un hotel de 4* construit si administrat de familia Alexandrakis de peste douazeci de ani. Un hotel de familie ce are ca obiectiv prestarea de servicii personalizate si de a-si introduce oaspetii in spiritul al ospitalitatii cretane. Hotelul ofera o priveliste impresionanta asupra golfului Agia Pelagia si reprezinta destinatia ideala de vacanta linistita pentru cupluri sau familii ce cauta sa se relaxeze si sa se elibereze de stresul cotidian.
Localizare: situat in golful statiunii Agia Pelagia, la 200 m de plaja de nisip, 25 km vest de aeroport si 20 km vest de capitala Heraklion.
Plaja: La 200 metri se afla plaja mica nisipoasa. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice cu plata.
Dotari camere: Hotelul dispune de 97 de camera duble si family dotate cu mini-frigider, TV satelit, aer conditionat, seif (contra cost, 18 euro/saptamana), telefon cu plata,baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa.
Facilitati: receptie 24 de ore/zi, salon, colt vizionare TV, wi-fi in zonele publice (cu plata, 15 euro/saptamana), restaurant cu terasa, pool snack bar, piscina (10:00-19:00), sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, prosoape pentru piscina si plaja (cu depozit), sala de conferinte, doctor (la cerere).
Activitati: camera fitness, tenis de masa, biliard (contra cost), darts, sporturi acvatice (cu plata), sala de jocuri (cu plata), BBQ (cu plata).
Facilitati pentru copii: piscina(10:00-19:00), pat pentru infanti (la cerere, gratuit).
Categoria oficiala: 4*
Web site: www.alexanderhouse.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie