Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN ROSE SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

La doar 250 de metri de plajă, Golden Rose este situat în orașul Kolymbari. Acesta are o piscină în aer liber. Toate unitățile oferă o terasă sau un balcon cu vedere la grădină sau la mare. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Fabulos 9.3 Booking.com

Localizare
Golden Rose este la 19 km de orașul Chania. Aeroportul Internațional Heraklion se află la o distanță de 164 km. Diverse magazine se găsesc la 50 de metri distanță.

Facilitati Hotel
Un mic dejun continental este pregătit zilnic. Există un snack bar în incintă. Room service este disponibil pentru o varietate de cafea și băuturi. Oaspeții se pot relaxa pe șezlongurile care înconjoară piscina. Wi-Fi este gratuit în zonele publice ale proprietății.

Facilitati Camere
Decorate modern, studiourile și apartamentele spațioase sunt dotate cu aer condiționat. Acestea sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit, DVD player și seif. Baia include un duș și un uscător de păr.