Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Gran Cervantes by Blue Sea

de la
2179  1899 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.07.2024 - 16.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află în centrul orașului Torremolinos, la cam 900 de m de plajă. La stațiile mijloacelor locale de transport în comun se poate ajunge după aproximativ 300 de m.

Dotări

Hotelul oferă 49 de camere single și 349 de camere duble pe 9 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Servicii ca o cameră de bagaje și un seif contribuie la o ședere confortabilă. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare (contra cost). Printre alte servicii se găsesc room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Pot fi ținute prezentări, reuniuni sau conferințe în una dintre cele 6 săli de conferință.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Un telefon cu apelare directă, televizorul, radioul și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și un bideu. O altă facilitate oferită este un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Hotelul oferă 398 de camere de nefumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce oferă piscine exterioare încălzite și o zonă pentru copii. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și partide de golf. Oferta de activități sportive și pentru timpul liber include o sală de fitness și tenis de masă, precum și, contra cost, biliard. În unitatea de cazare sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, terapii prin masaj și solariu. Locul de cazare propune unele oferte de divertisment, printre care un program de recreere, un miniclub și muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: un restaurant, o sală de mese, o cafenea și un bar. Hotelul oferă pentru masă demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Locatie