Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA-HOTEL MONTAGUT

   Santa Susanna, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere AQUA HOTEL MONTAGUT:
Situat aproape de centrul statiunii, parte din lantul hotelier Aqua, este o varianta potrivita de cazare atat pentru familiile cu copii cat si pentru cuplurile care cauta o vacanta romantica.

Localizare AQUA HOTEL MONTAGUT:
hotelul se afla la 150 m de plaja si la 400 m de centrul statiunii. Distanta fata de aeroportul din Barcelona este de aproximativ 70 km.

PlajaAQUA HOTEL MONTAGUT:
Plaja publica cu nisip se afla la 150 metri de hotel. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
AQUA HOTEL MONTAGUT dispune de 186 de camere (suite) formate dintr-un living si 1 dormitor. Exista 2 tipuri de suite: standard si premium. Suitele standard sunt dotate cu telefon, aer conditionat, TV satelit, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie cu oglinda cosmetica pentru machiaj si uscator de par, detector de fum. Suitele premium au in plus fara de cele standard : WiFi gratuit, minibar gratuit, vedere la piscina, TV LCD, prosoape pentru piscina.

Facilitati AQUA HOTEL MONTAGUT:
hotelul dispune de un restaurant unde se servesc preparate din bucataria internationala in stil bufet. Aqua Hotel Montagut ofera o gama variata de facilitati si servicii gratuite menite sa asigure o sedere comfortabila si relaxanta: 2 piscine exterioare cu umbrele si sezlonguri, receptie deschisa non stop, 3 lifturi, programe de animatie si divertisment cu spectacole, show-uri live si dans, vestiar cu dusuri si prosoape, camera de bagaje. Contra cost veti putea beneficia de jocuri mecanice, internet, tenis de masa, servicii de spalatorie, servicii medicale. Facilitati copii: acest hotel este recomandat atat tinerilor cat si familiilor cu copii. Cei mici se pot bucura de o piscina pentru copii, teren de joaca, programe de animatie, miniclub. La cerere, gratuit, in limita disponibilitatilor, hotelul ofera in camere si un patut pentru infanti.


Web: www.aquahotel.com