Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL EVA PALACE

de la
2350  1316 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 11.06.2024 - 18.06.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotelul Eva Palace ofera o relaxare idilica pe plajele umbrite in mod natural de copaci si vederi panoramice asupra Marii Ionice, peninsulei si orasului Corfu.


Localizare: Hotelul este situat in Kommeno pe malul marii, la 150 m de plajele cu nisip si ofera vedere panoramica la Marea Ionica. Orasul Corfu este la 13 km.


Dotari camere: Camerele elegante au vedere la mare sau grădina şi sunt prevazute cu elemente romantice precum pat cu baldachin si baie cu pereţi din sticla. Toate sunt dotate cu aer conditionat si TV cu canale prin cablu si prin satelit, telefon, uscator de par, mini bar (cu plata), seif. Halatele de baie sunt gratuite.


Facilitati hotel: Grecotel Eva Palace ofera o gama larga de optiuni de luat masa, inclusiv un restaurant tip bufet cu preparate din bucataria internationala, restaurantul-bar de la piscina si Il Melograno, cu preparate din bucataria mediteraneana. Pentru relaxare in zilele fierbinti, piscina hotelului, de 1700 mp cu palmieri sta la dispozitia tuturor oaspetilor. Centrul spa Elixir Rooftop Love ofera camere de masaj, o sauna si o sala de fitness. Aveti la dispozitie o gama larga de sporturi nautice pe plaja complexului vecin Corfu Imperial Grecotel Exclusive.


Website: http://www.grecotel.com / http://www.evapalace.com