Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNPRIME C-LOUNGE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sunprime C-Lounge - Adult Only oferă unități de cazare în Alanya. Include WiFi gratuit, centru spa, piscină interioară și piscină sezonieră în aer liber. Hotelul are saună şi centru de fitness, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant.

Localizare

Piața Atatürk din Alanya este la 4,1 km de Sunprime C-Lounge - Adult Only, iar Turnul Roșu din Alanya se află la 4,2 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipaşa, situat la 34 km.

Facilitati Hotel

Există recepţie deschisă nonstop, serviciu de concierge şi salon de coafură.

Hotelul are zonă de plajă privată şi oferă închirieri de biciclete. Acest hotel oferă serviciu de închirieri mașini, iar zona este populară pentru ciclism. Include WiFi gratuit, centru spa, piscină interioară și piscină sezonieră în aer liber. Hotelul are saună şi centru de fitness, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant.

Facilitati Camere

Toate camerele includ TV cu ecran plat și canale prin satelit. Unele camere oferă zonă de relaxare. În cameră există aparat de cafea. Camerele oferă baie privată. Pentru un plus de confort, sunt disponibile halate şi papuci.