Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NASHIRA RESORT HOTEL & SPA

de la
1732  918 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL NASHIRA RESORT:
Hotelul a fost deschis in anul 2006. Hotelul are o o suprafata totala de 120.000 mp si dispune de 487 camere; este amplasat pe malul marii.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL NASHIRA RESORT:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Sorgun, la 75 km de aeroport si la 60 km de centrul orasului Antalya. Orasul Side se afla la 9 km distanta.
Plaja:
La HOTEL NASHIRA RESORT veti gasi o plaja privata, lunga de 600 m cu nisip si pietricele si ponton. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere:
La HOTEL NASHIRA RESORT beneficiati de camere intre 30 si 70 mp dotate cu: telefon, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL NASHIRA RESORT:
Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 8 baruri, patiserie, 10 piscine exterioare, aquapark cu 27 tobogane (12 pentru adulti, 13 pentru copii, 2 pentru copii langa miniclub) 1 piscina interioara pentru adulti, internet in zonele comune, centru SPA, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, discoteca, programe de animatie, teren de tenis (nocturna este contra cost), tenis de masa, darts, volei si fotbal pe plaja.
Servicii cu plata: nocturna pentru tenis, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), sala de jocuri, biliard, tratamente in zona spa, masaj, doctor, rent-a-car, magazine, baby-sitter, salon infrumusetare.
Facilitati copii HOTEL NASHIRA RESORT:
Hotelul pune la dispozitia copiilor 8 piscine exterioare si o piscina interioara, teren de joaca, miniclub, animatie, minidisco, minicinema, scaune pentru copii la restaurantul principal, snack-uri, fresh-uri (contra cost).
Alte informatii:
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul la restaurantele a la carte se face contra cost ( 5 euro/persoana), in baza unei rezervari cu o seara inainte (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti);
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: http://www.nashirahotels.com/