Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA

de la
1223  1118 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Construit in anul 2007, cu o suprafata totala de 23 000 mp (din care 15 000 mp gradina), hotelul este alcatuit din 4 cladiri cu 5 etaje cu o capacitate totala de 372 camere (60% din camere sunt cu vedere directa sau partiala la mare mai exact 253 camere cu sea view), repartizate astfel:
278 camere standard (suprafata 27 mp, capacitate maxima 3 pers.) din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati; 78 camere sunt conectate.
90 camere family (suprafata 40 mp, capacitate maxima 4 pers.) cu doua dormitoare
4 camere junior suite (suprafata 58 mp, capacitate maxima 2 pers.) cu doua camere - un dormitor, un living, baie cu jacuzzi si cabina pentru dus, TV plasma si DVD player
4 camere sultan suite (suprafata 85 mp, capacitate maxima 4 pers.) cu 3 camere - un living, 2 dormitoare, 2 bai cu jacuzzi si cabina pentru dus, TV plasma si DVD player.

Localizare: situat pe malul marii, la 50 km de centrul orasului Antalya si la 40 km de aeroport. Hotelul este situat in localitatea Bogazkent.

Dotari camera: telefon, LED TV, TV satelit, minibar, aer conditionat centralizat, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par, mocheta, WI-FI si balcon.

Facilitati hotel: restaurant principal, 4 restaurante a la carte (mexican, 2 turcesti, italian) 5 baruri, 2 piscine exterioare, piscina interioara, piscina speciala pentru copii cu aqua-park, miniclub (4-12 ani), baie turceasca, sauna, fitness, aerobic, mini golf, teren de tenis, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, darts, surf (cu licenta), sporturi acvatice nemotorizate, cinema, sala TV, internet wireless in lobby, sala de conferinta (capacitate 430 persoane) cu echipament tehnic, parcare.
Servicii cu plata: bauturi premium, sucurile naturale din fructe, bauturile de import intre orele 01:00 -10:00, bauturi de import in restaurant, telefon si fax, room service, sporturi acvatice motorizate (ski jet, banana, parasailing), spa si centru de infrumusetare (tratamente corporale si faciale, masaj, peeling), piscina spa, bowling, biliard, jocuri la calculator, tenis cu nocturna si echipament (rachete, mingi), golf, internet cafe, spalatorie, doctor, coafor, centru comercial.

Plaja de nisip cu pietricele, cu o lungime de 150 m si o latime de 100m. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.

Alte informatii:
- la restaurantele a la carte se poate face cate o rezervare pentru fiecare restaurant pe sejur;
- minibarul contine bauturi racoritoare si se reumple zilnic;
- piscina interioara nu va fi incalzita in perioada sezonului de vara;
- nu se servesc bauturi alcoolice la micul dejun;
- animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.