Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Azak 3 * este situat pe plaja Cleopatra in Alanya, la 120 de km de Aeroportul international Antalya şi la 1 km pana la terminalul de autobuze şi 800 m pana in centrul statiunii. Facilitati camere
51 de camere duble, twin si paturi matrimoniale, 11 camere triple. Camerele elegant mobilate au toate balcoane cu vedere la mare, parchet laminat, aer conditionat individual,TV-satelit, canal de muzică, telefon, baie si dus, uscator de par, minibar (contra cost) şi seif (contra cost),baby-cot la cerere.

Facilitati hotel
Hotelul Azak a fost complet renovat în 2011 si dispune de 62 de camere; Restaurant în jurul piscinei şi restaurant interior confortabil avand capacitate de 100 oaspeţi şi oferă la cină bufet suedez, cu mâncăruri somptuoase din bucătăria turcească, precum şi clasice din lume, seara şi un mic dejun bogat dimineaţa. Restaurant a la Carte, Lobby bar, Pool Bar, piscine acoperite şi în aer liber cu sectiune pentru copii, saună, baie turcească, sală de masaj, Sală de fitness, Serviciul Medical, Serviciu de spălătorie, şi masă de biliard.Acces internet wireless în holul hotelului.

Localizare
Hotelul Azak 3 * este situat pe plaja Cleopatra in Alanya, la 120 de km de Aeroportul international Antalya şi la 1 km pana la terminalul de autobuze şi 800 m pana in centrul statiunii.