Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THASSOS GRAND RESORT

de la
1107 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bine 7.8 Booking.com Cu spatii ample si detalii bine gandite, hotelul imprima senzatia de ascunzatoare privata. In camerele hotelului, stilul de viata mediteranean se impleteste cu elementele moderne, designul simplu si luxul rafinat. Este destinatia perfecta pentru familii si pentru toti cei care doresc sa se bucure de mare. Complexul consta din 14 cladiri ce dau impresia de mici vile independente, inconjurate de gradini minunate. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! Spa & Wellness
Centrul SPA are o zona de relaxare (baie de aburi, sauna finlandeza clasica, camera cu sare, jacuzzi, bazine pentru terapie kneipp prin plimbare, galeata soc, paturi pentru relaxare) si o zona de tratamente (masaje, tratamente faciale, hidro-terapie, servicii de estetica si infrumusetare).

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun bufet. Contra cost se poate servi cina bufet. Hotelul are restaurant principal pentru mic dejun, pranz (meniu) si cina, taverna traditionala (12:00-24:00), bar principal (09:00-seara tarziu), bar pe plaja (09:00-21:00).

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie doua piscine exterioare pentru adulti (255 mp, adancime 1.4 m si 75 mp, adancime 1.2 m) si doua piscine exterioare pentru copii (12.5 mp, adancime 0.2 m si 60 mp, adancime 0.6 m), centru Spa, animatori.

Localizare
Hotelul nou, deschis publicului in iulie 2016 se afla intr-un golf retras din partea sudica a insulei Thassos, pe o plaja cu nisip in Agios Ioannis, fiind inconjurat de nisipuri aurii, formatiuni stancoase de o rara frumusete si ape azurii. Satul Aliki este la 3 km, iar portul Limenas este la 19 km.