Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Esperides Sofras Resort (Glikadi)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Hotelul are 52 de camera dotate cu baie cu dus, televizor, radio, minifrigider, seif, telefon, aer conditionat (inclus in pret) si balcon. Camerele pot fi single, duble sau duble cu pat suplimentar, cu vedere la gradina sau la mare. Alte informatii: Hotelul permite (la cerere) animale de companie de talie mica.

Facilitati hotel
Renovat in anul 2013, Hotelul Esperides 3* este un hotel elegant compus din 4 cladiri. Acesta ce dispune de receptie, restaurant, lobby bar, piscina pentru adulti si copii cu umbrelute si sezlonguri, bar la piscina unde se pot servi bauturi racoritoare si cocktail-uri si o gradina frumoasa. Restaurantul hotelului serveste preparate din bucataria greceasca si internationala pe o terasa in aer liber. Oaspetii beneficiaza de internet Wi-Fi gratuit in zonele publice si de parcare gratuita.

Plaja
Hotelul ofera acces la o mica plaja privata, linistita si curata, amenajata cu sezlonguri si umbrelute, insaturistii pot alege si plaja publica Phasis Beach situata in imediata apropiere la aproximativ 300 de metri distanta.

Localizare
Hotelul Esperides 3* este situat la 50 de metri de plaja, intr-o zona linistita, la 4 km de Limenas in zona Pahis. Aeroportul din Kavala este la aproximativ 25 de km distanta.