Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYOR PELEKAS MONASTERY (ex AQUIS PELEKAS)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Piscina
Hotelul are piscina exterioara, piscina pentru copiii, sezlonguri, prosoape si umbrele fara plata.

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul oefra amfiteatru in aer liber, volei pe plaja, sala de gimnastica, masa de tenis, masa de biliard, masaj, tragere cu arcul, sporturi acvatice disponibile in apropierea hotelului (nu sunt oferite de hotel), program de animatie ce include o zi destinata sportului si o seara de divertisment.

Facilitati pentru copii
Pentru copii exista un club (4-12 ani), un mini teren de joaca, o piscina destinata acestora si serviciu de baby-sitting.

Facilitati camere
Hotelul Pelekas Beach dispune de 181 de camere recent renovate si redecorate alcatuite dintr-un dormitor cu pat dublu si baie cu cada sau dus. Toate camerele dispun de aer conditionat individual, televizor LCD cu televiziune prin satelit, DVD Player, telefon cu linie directa, accces la internet prin Wi- Fi, mini frigider, uscator de par, spalatorie, seif, telefon in baie.

Facilitati hotel
Pelekas Beach ofera restaurant principal „Pergola”, restaurant mediteranean „Olive tree”, lobby bar”Orpheus”, bar la piscina „Laguna”, internet WIFI gratuit, parcare, exchange, spalatorie, serviciu de desteptare, rent a car, doctor la cerere.

Localizare
Aquis Pelekas Beach este situat pe plaja Kontogialos-Pelekas din Corfu, la doar 14 km distanta de aeroportul din Corfu.